House Doctor

House Doctor - Wardha Salt och Pepparkvarn Ek

1249 kr 879 kr-30%
Kontrollera pris

Köp nu

House Doctor har designat Wardha ett stilrent och klassiskt set med peppar- och saltkvarn i ek. Kvarnverket är tillverkat av keramik, vilket är mer gediget och hållbart än plast och rostfritt stål. De neutrala färgerna och den tidlösa formen gör att de aldrig kommer bli omoderna utan alltid vara en vacker inredningsdetalj i ditt kök.


Jämför produkt House Doctor - Wardha Salt och Pepparkvarn Ek online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten House Doctor - Wardha Salt och Pepparkvarn Ek i kategorin Kvarnset här hos oss.

Kategori: Kvarnset
Artikelnummer: 119230
Visa fler

Från kunskapsbanken

Salt

Salt i betydelsen salt i födan är huvudsakligen en av olika jonbundna kemiska föreningar. Vanligt koksalt, eller natriumklorid har den kemiska formeln NaCl. Smaken salt är en av grundsmakerna, vilket gör salt till en av de äldsta och mest allmänt förekommande kryddorna. Saltning är även en viktig konserveringsmetod. Olika koksaltlösningar, så kallad isoton koksaltlösning (fysiologisk saltlösning), förekommer också som spolvätskor och som injektions- och infusionsvätska. Salt för mänsklig konsumtion produceras på olika sätt. Raffinerat bordssalt, grovsalt, oraffinerat havssalt och joderat salt är exempel på detta. Det är ett kristalliserat, vitt, ljusrosa eller ljusgrått, fast ämne. Konsumtionssalt fås från havsvatten eller stenavlagringar. Ätbara bergsalter som bryts i saltgruvor kan vara ljust gråa till färgen på grund av mineralinnehållet. Vissa salt-varumärken för mat innehåller klumpförebyggande medel i små mängder. Salt kan även finnas i öknar som till exempel Death Valley, vilken är en av världens mest kända salt-öknar.

Dekoration

Dekoration kan syfta på: Dekoration – utsmyckning av tårtor och bakverk, se garnering Dekoration – utsmyckning av byggnader, inredning, föremål, se Dekor (utsmyckning) Dekorationsmåleri – måleri som utförs för att i huvudsak försköna en yta Ordensdekoration – en det synliga insigniet på tillhörighet till en orden Dekorativ konst – måleri, skulptur eller konsthantverk som har en underordnad roll gentemot omgivande arkitektur och inredning