Sidan innehåller annonslänkar
Warm Nordic

Galore Rund Kudde Pale Rose Canvas

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Galore Rund Kudde Pale Rose Canvas på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Galore Rund Kudde Pale Rose Canvas inom kategorin Kuddar.

Läs mer...
Kategori: Kuddar
Artikelnummer: 10227335
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Vintage

Se alla produkter
Fristående kylskåp

Fristående kylskåp från Liebherr

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Fristående

Fristående är ett tävlingsmoment inom gymnastik. På individuell nivå utövas friståendet av en ensam gymnast på mjuk, kvadratisk matta och utgörs till största delen av volter och andra gymnastiska moment. På truppgymnastiknivå är fristående också en egen gren, men utövas av hela det tävlande laget, vanligtvis mellan 6 och 16 personer. Obligatoriska moment är bland annat piruett, styrkemoment, balansmoment, hopp, kombination och gymnastiska övningar. Bedömningspunkterna inbegriper då följande: Överensstämmelse i truppens arbete till en enhet Korrekta placeringar i valda formationer God teknik i de enskilda övningar/rörelser God kroppshållning Samtidighet när så avses Utstrålning i förhållande till musikens karaktär

Kylskåp

Ett kylskåp är en hushållsapparat som används för att kyla livsmedel, läkemedel och andra varor till temperaturer mellan 0 °C och 8 °C. Kylskåp räknas som en vitvara. Moderna kylskåp använder en kompressorvärmepump för att föra bort värmen från skåpet. Innan elektriska kylskåp infördes användes isskåp.