Sidan innehåller annonslänkar
Warm Nordic

Galore Kuddee Forest Green Ritz

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Galore Kuddee Forest Green Ritz på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Galore Kuddee Forest Green Ritz inom kategorin Kuddar.

Läs mer...
Kategori: Kuddar
Artikelnummer: 10227330
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Juldekorationer

Juldekorationer från Åsas Tomtebod

Se alla produkter
Fristående frysskåp

Fristående frysskåp från Miele

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Diskställ

Ett diskställ är en torkställning som används för att låta nydiskad disk torka, exempelvis porslin och glas. Ett diskställ kan konstrueras i trä, plast eller (plastöverdragen) ståltråd. En vanlig finländsk standard är diskställ som är placerat inuti ett skåp utan bottenplatta.

Fristående

Fristående är ett tävlingsmoment inom gymnastik. På individuell nivå utövas friståendet av en ensam gymnast på mjuk, kvadratisk matta och utgörs till största delen av volter och andra gymnastiska moment. På truppgymnastiknivå är fristående också en egen gren, men utövas av hela det tävlande laget, vanligtvis mellan 6 och 16 personer. Obligatoriska moment är bland annat piruett, styrkemoment, balansmoment, hopp, kombination och gymnastiska övningar. Bedömningspunkterna inbegriper då följande: Överensstämmelse i truppens arbete till en enhet Korrekta placeringar i valda formationer God teknik i de enskilda övningar/rörelser God kroppshållning Samtidighet när så avses Utstrålning i förhållande till musikens karaktär