Spring Copenhagen

Spring Copenhagen - The Snowy Owl Saltkvarn

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

The Snowy Owl saltkvarn är en handgjord kvarn av lönn, mahogny och valnöt. Saltkvarnen är formgiven av Jesper Wolff för Spring Copenhagen, och inspirationen kommer främst från djurlivet på den norra halvklotet. Han fann något roande i ugglans förmåga att vrida på huvudet 270 grader fram och tillbaka - vilket gjorde den till en optimal design för en kryddkvarn. Använd saltkvarnen i köket, på matbordet eller som en dekorativ träskulptur på en hylla i vardagsrummet. Allra bäst trivs The Snowy Owl med sin kompis The Pepper Owl!


Jämför produkt Spring Copenhagen - The Snowy Owl Saltkvarn online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Spring Copenhagen - The Snowy Owl Saltkvarn i kategorin Kryddkvarnar här hos oss.

Kategori: Kryddkvarnar
Artikelnummer: 308202

Från kunskapsbanken

Copenhagen

Copenhagen kan syfta på: Copenhagen (häst) – en berömd häst som reds i Napoleonkrigen och pyreneiska fälttåget av hertigen av Wellington Copenhagen Records – ett danskt skivbolag