Spring Copenhagen

Spring Copenhagen - Mrs Salt Saltkvarn Ek

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Mrs Salt är en saltkvarn av hög kvalitet tillverkad i ek. Kvarnen har ett keramiskt malverk och väljer mellan grovmalet och finmalet salt. Använd saltkvarnen i köket eller på matbordet - kvarnen är både praktisk och snygg! Allra bäst trivs Mrs Salt bredvid Mr Pepper! Formgiven av mencke & vagnby för Spring Copenhagen.


Jämför produkt Spring Copenhagen - Mrs Salt Saltkvarn Ek online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Spring Copenhagen - Mrs Salt Saltkvarn Ek i kategorin Kryddkvarnar här hos oss.

Kategori: Kryddkvarnar
Artikelnummer: 308204

Från kunskapsbanken

Copenhagen

Copenhagen kan syfta på: Copenhagen (häst) – en berömd häst som reds i Napoleonkrigen och pyreneiska fälttåget av hertigen av Wellington Copenhagen Records – ett danskt skivbolag

Salt

Salt i betydelsen salt i födan är huvudsakligen en av olika jonbundna kemiska föreningar. Vanligt koksalt, eller natriumklorid har den kemiska formeln NaCl. Smaken salt är en av grundsmakerna, vilket gör salt till en av de äldsta och mest allmänt förekommande kryddorna. Saltning är även en viktig konserveringsmetod. Olika koksaltlösningar, så kallad isoton koksaltlösning (fysiologisk saltlösning), förekommer också som spolvätskor och som injektions- och infusionsvätska. Salt för mänsklig konsumtion produceras på olika sätt. Raffinerat bordssalt, grovsalt, oraffinerat havssalt och joderat salt är exempel på detta. Det är ett kristalliserat, vitt, ljusrosa eller ljusgrått, fast ämne. Konsumtionssalt fås från havsvatten eller stenavlagringar. Ätbara bergsalter som bryts i saltgruvor kan vara ljust gråa till färgen på grund av mineralinnehållet. Vissa salt-varumärken för mat innehåller klumpförebyggande medel i små mängder. Salt kan även finnas i öknar som till exempel Death Valley, vilken är en av världens mest kända salt-öknar.

Dekoration

Dekoration kan syfta på: Dekoration – utsmyckning av tårtor och bakverk, se garnering Dekoration – utsmyckning av byggnader, inredning, föremål, se Dekor (utsmyckning) Dekorationsmåleri – måleri som utförs för att i huvudsak försköna en yta Ordensdekoration – en det synliga insigniet på tillhörighet till en orden Dekorativ konst – måleri, skulptur eller konsthantverk som har en underordnad roll gentemot omgivande arkitektur och inredning