Sidan innehåller annonslänkar

Terra Kruka Saucer Stor Terracotta

Beställ Terra Kruka Saucer Stor Terracotta på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Terra Kruka Saucer Stor Terracotta inom kategorin Krukor.

Se gärna också

Bergs Potter - Parade Kruka/Fat 18 cm Grå -25%

Parade kruka från Bergs Potter, tillverkad av italiensk lera. Med sina raka linjer passar krukan in i de flesta inredningar.

Parade Pot är uppkallad efter The Parade House i Gisselfeld Castle Park, ett växthus som såg dagens ljus på London World Fair år 1851. Parade House är ritat av arkitekt Stig Lauritsen och tillhör Gisselfeld kloster. Lauritsen fick inspiration till Parade-krukan från forntida belgisk design. Parade Pot är den första krukan ur Bergs Potters botaniska serie.

Krukan passar både för inomhus- och utomhusbruk och har ett naturligt utseende som bara blir vackrare med tiden. Dessa anrika krukor från Bergs Potter är inte bara trendiga utan är tillverkade under högsta möjliga standard och ekotänk.

Obs! De oglaserade krukorna har ett poröst ytterskikt och kommer med tiden att få en vacker patinerad yta med färgskiftningar. Detta beror på att ämnen i jorden, vatten och även själva växten filtreras genom krukan. Denna process skapar unika färgändringar på krukans utsida som blir en reflektion av samspelet mellan krukan och naturen. Kom ihåg att skydda känsliga ytor från kondensen som kan förkomma på undersidan av krukorna.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Krukor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Stekpannor

Stekpannor från Ronneby Bruk

Se alla produkter
Äggkoppar

Äggkoppar från Vintage

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Upsala-Ekeby

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Spode

Se alla produkter