Sidan innehåller annonslänkar

Elisa Kruka med öron 24 cm Brun

Beställ Elisa Kruka med öron 24 cm Brun på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Elisa Kruka med öron 24 cm Brun inom kategorin Krukor.

Se gärna också

Bergs Potter - Helena Kruka/Fat 18 cm Pärlgrå -25%

Kruka med fat ur serien Helena från Bergs Potter, som passar både för inomhus- och utomhusbruk. Mönstret i överkanten liknar en spetskant och ger krukan ett mjukt och klassiskt utseende.

Krukans design skapades redan på 1800-talet i Lazio-regionen norr om Rom, av en av de ledande keramikerna, Roberto Rosso. Han hämtade inspiration från de forntida grekiska mönster som var populära då. Nu finns den åter i produktion som serien Helena tillverkad av italiensk lera med eller utan glasyr, i flera storlekar och nyanser. Dessa anrika krukor från Bergs Potter är inte bara trendiga utan är tillverkade under högsta möjliga standard och ekotänk. Krukan tillverkas och glaseras för hand, vilket gör varje exemplar helt unikt.

Det bästa du kan ge dina växter är, förutom vatten och solljus då, en lerkruka av hög kvalitet. Korrekt dränering ger rötterna utrymme att andas, och högkvalitativ lera håller kvar fukten de behöver. Krukorna från Bergs Potter bränns vid en mycket hög temperatur, vilket ger dem en naturlig hållbarhet och genom en speciell behandling säkerställs att faten är helt vattentäta.

Detta är en kruka du kommer glädjas åt under lång tid framöver, tidlös, klassisk och mycket vacker.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Tvättlappar

Tvättlappar från hemtex

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Blomus

Se alla produkter
Brödrostar

Brödrostar från Electrolux

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Jamie Oliver

Se alla produkter