House Doctor

House Doctor - Tunna Papperskorg med pedal 52x37 cm Silver

1349 kr 1012 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

Tunna papperskorg från House Doctor, komplett med pedal för enkel öppning och stängning. Den här tunnan kan användas som papperskorg, men fungerar lika bra som exempelvis tvättkorg eller som förvaringskorg. Dess design gör att den med fördel kan stå framme och ge inredningen en lite mer industriell känsla. Papperskorgen är tillverkad av galvaniserat järn vilket gör den både hållbar och förhindrar korrosion, vilket dessutom gör att den kan placeras även utomhus. Rymmer 49 liter.


Jämför produkt House Doctor - Tunna Papperskorg med pedal 52x37 cm Silver online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten House Doctor - Tunna Papperskorg med pedal 52x37 cm Silver i kategorin Korgar här hos oss.

Kategori: Korgar
Artikelnummer: 133576
Visa fler

Från kunskapsbanken

Silver

Silver (Ag, från latinets argentum, som också betyder "pengar") är ett metalliskt grundämne som tillhör gruppen ädelmetaller, och gruppen myntmetaller. Metallen används ofta till smycken. Det används också som elektrisk ledare där mycket höga krav på låg resistans krävs, exempelvis till inneslutning av supraledande material i de största elektromagneterna. Tanken är att om kylningen av supraledaren fallerar så att supraledningen upphör, så ska de mycket stora strömmar det är frågan om kunna gå genom silvret istället utan att ge så höga temperaturer att ledarna smälter. Detta eftersom silver har den lägsta resistansen av alla icke-supraledande ämnen vid tänkbara temperaturer. Silver har också en mycket hög värmeledningsförmåga. Silver är godkänt som färgämne i livsmedel, med E-nummer E 174. Silver är idag (24 juni 2014) värt cirka 4,56 kr/g, eller 21,12 $/oz. En oz (troy ounce), som ädelmetaller ofta mäts i, är 31,103 476 8 g.