House Doctor

House Doctor - TUNNA PAPPERSKORG M PEDAL MATTSVART 52 X 26 CM Mattsvart

1119 kr 839 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

Papperskorgen Tunna från House Doctor i en långsmal variant. Den här läckra behållaren med pedal går utmärkt att använda till mer än endast papperskorg – i badrummet kan den posera som tvättkorg eller låt den användas som förvaringskorg. Den svarta finishen och dess design gör att inredningen får en industriell tvist. Tillverkad av galvaniserat järn vilket motverkar rostangrepp och gör den hållbar, med andra ord kan den med fördel användas både inne och ute. Rymmer 24 liter.


Beställ House Doctor - TUNNA PAPPERSKORG M PEDAL MATTSVART 52 X 26 CM Mattsvart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten House Doctor - TUNNA PAPPERSKORG M PEDAL MATTSVART 52 X 26 CM Mattsvart inom kategorin Korgar.

Kategori: Korgar
Artikelnummer: 133579
Visa fler

Från kunskapsbanken

Amt

Amt har under historien betecknat olika typer av civila förvaltningsområden i Skandinavien och Tyskland. Idag används benämningen amt huvudsakligen i tysktalande länder.

Stavmixer

Stavmixer är ett avlångt (stavformat), elnätdrivet eller batteridrivet köksredskap som i stort sett fyller samma funktion som en traditionell köksmixer men lämpar sig bättre för arbeten av mindre karaktär. En stavmixer kan mixa, hacka, bereda och vispa. Den har på senare år blivit vanlig på såväl restauranger som i hemmen.