Sidan innehåller annonslänkar
House Doctor

House Doctor - Eda Papperskorg med pedal 44,5x41 cm Svart

819 kr 639 kr-22%
Kontrollera pris

Köp nu

Eda papperskorg från House Doctor är perfekt att placera i vilket rum som helst. Den svarta färgen och dess moderna design gör att den står lika bra i badrummet som i köket och smälter in i dekorationen. Papperskorgens pedal gör att du inte behöver sträcka dig ner för att öppna locket och när pedalen släpps, stängs locket sakta och försiktigt. Papperskorgens inre hink är försedd med ett handtag vilket gör den enkel att ta upp när du behöver byta påse eller rengöra den. Vid behov kan papperskorgen enkelt förflyttas till annan plats med det praktiska handtaget. Rymmer 20 L.


Jämför produkt House Doctor - Eda Papperskorg med pedal 44,5x41 cm Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten House Doctor - Eda Papperskorg med pedal 44,5x41 cm Svart i kategorin Korgar här hos oss.

Kategori: Korgar
Artikelnummer: 133571
Visa fler

Från kunskapsbanken

Matberedare

Matberedare är en hushållsapparat som underlättar flera moment i matlagningen. En matberedare har flera uppgifter som att riva, skiva, hacka och blanda matvaror. Med en matberedare går det till exempel att skiva gurkor och potatis, riva morötter, hacka lök och nötter och blanda till mindre degar. Maskindelen driver olika verktyg som sätts i en skål. Många matberedare har en säkerhetsanordning så att de bara kan startas om locket sitter på ordentligt då verktygen är skyddade. En större typ av köksmaskin för bearbetning av matvaror kan kallas hushållsassistent, medan en mindre typ av motsvarande köksapparat kan benämnas mixer eller om den är ännu enklare blender.