House Doctor

House Doctor - Eda Papperskorg med pedal 31x29,5 cm Offwhite

449 kr 400 kr-11%
Kontrollera pris

Köp nu

Papperskorgen Eda från House Doctor är perfekt att ställa i exempelvis badrummet eller på kontoret. Den här eleganta och moderna papperskorgen står inte ut i inredningen, den smälter snarare in bland övriga möbler och dekorationer. Pedalen gör att du slipper böja dig ner för att öppna och stänga, när pedalen släpps glider locket ner tyst och försiktigt. Den inre hinken är försedd med ett handtag för enkel tömning och rengöring. Papperskorgens yttre del är även den försedd med ett handtag så den enkelt kan förflyttas. Rymmer 5 liter.


Jämför produkt House Doctor - Eda Papperskorg med pedal 31x29,5 cm Offwhite online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten House Doctor - Eda Papperskorg med pedal 31x29,5 cm Offwhite i kategorin Korgar här hos oss.

Kategori: Korgar
Artikelnummer: 133575
Visa fler

Från kunskapsbanken

Matberedare

Matberedare är en hushållsapparat som underlättar flera moment i matlagningen. En matberedare har flera uppgifter som att riva, skiva, hacka och blanda matvaror. Med en matberedare går det till exempel att skiva gurkor och potatis, riva morötter, hacka lök och nötter och blanda till mindre degar. Maskindelen driver olika verktyg som sätts i en skål. Många matberedare har en säkerhetsanordning så att de bara kan startas om locket sitter på ordentligt då verktygen är skyddade. En större typ av köksmaskin för bearbetning av matvaror kan kallas hushållsassistent, medan en mindre typ av motsvarande köksapparat kan benämnas mixer eller om den är ännu enklare blender.