Hinza

Hinza - Hinza Väskan Mumin Stor Muminvänner Lila

379 kr 284 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

Hinzaväskan är äntligen här med allas favorittroll - Mumin. Den lila färgen är en riktig färgklick och föreställer Mumintrollet, Snorkförken och Lilla My ute på äventyr. Väskan från Hinza är gjord till 60% av sockerrör vilket är en förnybar källa som gör väskan mer hållbar. Väskan är perfekt att ha till stranden, till matbutiken eller till återvinningen då den är så lätt att få fräsch igen genom att torka ur. Dessutom är det en snygg detalj att ha i hemmet om den får stå framme när den inte används. Väskans stabila design gör att den står stadigt på alla underlag, dessutom rymmer den 15 liter och klarar en vikt på 15kg.


Jämför produkt Hinza - Hinza Väskan Mumin Stor Muminvänner Lila online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Hinza - Hinza Väskan Mumin Stor Muminvänner Lila i kategorin Korgar här hos oss.

Kategori: Korgar
Artikelnummer: 129943
Visa fler

Från kunskapsbanken

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.

Stora

Stora kan avse: Stora (företag) – en världsledande skogsindustrikoncern Stórá – ett antal vattendrag på Färöarna