Sidan innehåller annonslänkar
Afroart

Afroart - Spice Korg 35x7 cm Brun

299 kr 225 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

Handflätad korg från Afroart. Korgen är gjord av lokalt växande gräs och dadelpalmsblad av kvinnor i Punjab-distriktet i sydöstra Pakistan. En stabil fin korg, perfekt till bröd, frukt eller annan förvaring. Dekorativ på ditt köksbord med sitt naturliga utförande och mörkbruna färg. Afroart är ett svenskt företag som grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika. Alla Afroarts produkter är handgjorda och Fairtrade-tillverkade.


Beställ Afroart - Spice Korg 35x7 cm Brun på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Spice Korg 35x7 cm Brun inom kategorin Korgar.

Läs mer...
Kategori: Korgar
Artikelnummer: 123406
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Vintage

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från PR Home

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Petter

Petter, mansnamn, norsk och även svensk form av grekiskans Petros. Namnet kom till Sverige med kristendomen och aposteln Petrus, vars egentliga arameiska namn - Kepa eller Kepha - betyder "klippa". Det kan också tänkas att Petter härstammar från Peter, en engelsk form av Petrus som betyder just "klippa". Mellan åren 1986 och 1993 hade Petter namnsdag den 29 juni i den svenska almanackan, men saknar nu namnsdag.

Pressobryggare

I en pressbryggare (även kallad kaffepress) tillreds kaffe genom att antingen ett speciellt grovmalet kaffe ofta marknadsfört under namn som bistro- eller pressokaffe, eller ett vanligt bryggkaffe placeras i botten på kannan varefter hett vatten (92-96 °C) tillsätts. Kaffet rörs om innan locket placeras på kannan med filtret vilande ovanpå kaffeblandningen. Detta får dra i tre till fem minuter sedan pressas filtret långsamt ned genom kaffet så att sumpen samlas i botten av kannan under filtret. Kaffet är nu färdigt att serveras direkt ur kannan. Eftersom filtret i en pressobryggare inte är lika finmaskigt som ett vanligt kaffefilter behåller kaffet mer av sin smak och av sina eteriska oljor.