Sidan innehåller annonslänkar

Acorn w/lid korg natur

-49%

Jämför produkt Acorn w/lid korg natur online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Acorn w/lid korg natur i kategorin Korgar här hos oss.

Produktinformation

Avlång prydnadskudde med framsida i bruna nyanser. Kudden har en avlång form med två olika sidor.

Framsida med grov struktur i en brun färgskala och baksida i 100% bomull i enfärgad offwhite. Det gör att du med fördel enkelt kan variera uttrycket i soffan eller på sängen genom att byta sida på prydnadskudden.

Se gärna också

Blomus - Frisco Lounge Tvättkorg Varmgrå

Samla din smutstvätt i snygga tvättkorgen Frisco Lounge från Blomus. Bekväm uppsamlingspunkt Smal, men ändå rymlig, korgen är tillräckligt smal för att passa in i ett hörn eller annat litet utrymme. Med sin kapacitet på 65 liter hjälper det dig snabbt att få undan tvätten. Denna ovala tvättkorg står stadigt, oavsett hur mycket du fyller den och är lätt att bära.

Handtagen är gjorda av aluminium och är pulverlackerade i en färg som matchar det yttre materialet på korgen. Yttertyget är mycket tåligt med ett melerat utseende där eventuella fläckar inte syns, passar perfekt in i ditt vardagsrum eller sovrum.

Tvättkorgen är tillverkad av högkvalitativ polyester. Materialet är extremt stabilt, robust och slitstarkt. Den syntetiska fibern är lätt att rengöra och slitstark.

Korgens två sidor viks över varandra och gömmer undan din smutsiga tvätt och är enkel att öppna. Finns i ett urval av färgvarianter.

Läs mer