Rörstrand

Rörstrand - SÅLD Teservis "Tea Röd" 20 delar

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Tekanna och med 5 st koppar med 6 st tillhörande fat och assietter samt sockerskål och gräddkanna, i flintporslin från serien "TEA RÖD", formgiven av Karin Björquist för Gustavsbergs porslinsfabrik, ett nagg på tekannan och lagning på två ställen på en av kopparnas öra. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.


Beställ Rörstrand - SÅLD Teservis "Tea Röd" 20 delar på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Rörstrand - SÅLD Teservis "Tea Röd" 20 delar inom kategorin KopparFat.

Kategori: KopparFat
Artikelnummer: 128371
Visa fler

Från kunskapsbanken

Bitz

Bitz är en kommun (tyska Gemeinde) i Zollernalbkreis i delstaten Baden-Württemberg i Tyskland. Folkmängden uppgår till cirka 3 600 invånare, på en yta av 8,82 kvadratkilometer. Kommunen ingår i kommunalförbundet Albstadt tillsammans med staden Albstadt.