Hoover

Hoover Hdpd696ambc1-s Kombinerad Tvätt/torkmaskin - Vit

12399 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Spara plats med 2-i-1 Vill du spara tid när du tvättar och har du ett litet utrymme för tvätten kan denna kombinerade tvätt/torkmaskinen Hdpd696ambc1-s från Hoover vara lösningen för dig. Maskinen är bland de största på marknaden med en kapacitet på 9 kg och en torkkapacitet på 7. Det betyder att den enkelt klarar tvätten hos ett större hushåll på 5+ personer. Centrifugeringshastigheten är antalet varv per minut trumman i tvättmaskinen kan snurra. Tvättmaskinen här kan snurra med upp till 1600 varv per minut. Den är därför bland de bästa på marknaden när det gäller få tvätten fri från överskottsvatten. Motorn är borstlös vilket är en fördel då det betyder att den håller längre och tvättar tystare. Maskinen har också en ångfunktion hjälper till att tvätta din smutstvätt extra ren. Ångan tränger nämligen in i fibrerna och hjälper till att avlägsna smutsen. 14 min. Så snabbt kan snabbprogrammet fräscha upp dina kläder.


Jämför produkt Hoover Hdpd696ambc1-s Kombinerad Tvätt/torkmaskin - Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Hoover Hdpd696ambc1-s Kombinerad Tvätt/torkmaskin - Vit i kategorin Kombinerad tvätttork här hos oss.

Kategori: Kombinerad tvätttork
Artikelnummer: HDPD696AMBC1-S
Visa fler

Från kunskapsbanken

Vitrinskåp

Ett vitrinskåp (IPA: /vitriːn/), eller vitrin, är en förvaringsmöbel med glasdörrar. I vitrinskåp förvaras ofta glas, porslin, konstföremål, minnessaker och andra saker som man vill visa upp samtidigt som glaset skyddar föremålen från damm och smuts. Ordet vitrin är belagt i svenska språket sedan 1875 och kommer från det franska ordet vitrine, som i sin tur härstammar från det latinska ordet vitrum, som betyder glas.