Electrolux Ew7f5247a4 Kombinerad Tvätt/tork - Vit

Beställ Electrolux Ew7f5247a4 Kombinerad Tvätt/tork - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Electrolux Ew7f5247a4 Kombinerad Tvätt/tork - Vit inom kategorin Kombinerad tvätttork.

Produktinformation

Ew7f5247a4 Integrerad tvätt/tork, 7-4kg, 1600rpm, 52 liters trumma, Energi A, Ecovalve, Medium LCD, Inverter motor Vår PerfectCare 700 inbyggda tvätt-torkmaskin är utformad att gå tyst, passa in sömlöst med andra maskiner och rengöra och torka plaggen i ett program. Tvättprogrammen i DualCare-systemet är anpassade till specifikt material och detekterar vikt, justerar sedan temperaturen och trumrörelsen för att ge varje plagg största möjliga omsorg. .

Se gärna också

Lg F4dv508s2we Kombinerad Tvätt/tork - Vit

Denna kombinerad tvätt och tork från LG har en kapacitet på 8 kg tvätt och 6 kg torkning. Med bara en maskin som tar hand om både tvätt och torkning sparar du naturligtvis både utrymme och även pengar. Non-Stop tvätt till tork-funktionen är både smart och enkelt att använda, välj först vilken typ och tvättprogram som du vill ha och välj sedan ditt torkprogram och maskinen startar automatiskt torkningen när tvättprogrammet är klart! För en ännu bekvämare tvättupplevelse har den här maskinen en Steam-funktion som tar bort allergener upp till 99,9%. För mer skonsammare klädvård är maskinen utrustad med den smarta AI DD ™ -funktionen som inte bara känner av vikten utan också känner av tygets mjukhet och väljer de optimala trum-rörelserna för tyget i maskinen. Inverter Direct Drive-motorn är monterad direkt på trumman, vilket leder till en tystare och energieffektivare maskin och kan snurra upp till 1400 rpm. Trummans storlek är på 59 liter och maskinen har en mörktonad dörr. Med Wi-Fi-funktionen kan du fjärrstyra och starta din maskin och även se återstående tid med LG ThinQ-appen.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Luftavfuktare

Luftavfuktare från Wood's

Se alla produkter
Luftrenare

Luftrenare från Electrolux

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Holmegaard

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Joseph Joseph

Se alla produkter