Sidan innehåller annonslänkar

Aarke Brass Kolsyremaskin - Mässing


Beställ Aarke Brass Kolsyremaskin - Mässing på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aarke Brass Kolsyremaskin - Mässing inom kategorin Kolsyremaskiner.

Produktinformation

Med en kolsyramaskin (också kallad Sodastreamer) kan du enkelt och snabbt göra ditt eget bubbelvatten. Du kan också göra hemmagjord läsk genom att tillsätta läskkoncentrat.

Det är betydligt billigare än att köpa färdigblandad läsk och dessutom slipper du släppa hem tunga petflaskor som sedan ska tillbaka och pantas. Maskinen är tillverkad av AARKE och du får också en petflaska med på köpet för förvaring av den färdigblandade läsken.

Se gärna också

Mysoda Toby Dove Incl. Kulsyrepatron Kolsyremaskin - Grå

Tillför den miljövänliga Toby kolsyremaskinen från Mysoda till ditt kök så att du kan få vatten med bubblor varje gång. Maskinen är tillverkad av hållbart, trävaserad biokomposit av nästan 100% återvunnet material. Denna biokomposit kommer från den finska bioindustrins verksamhet UPM. Toby använder ingen ström, vilket innebär att du kan placera den var som helt i köket. Designen är stilren och modern så maskinen kommer garanterat att dekorera ditt hem. Dessutom är maskinen utrustad med en enkel-låsfunktion och ett antifrost munstycke, vilket ger dig möjlighet att tillsätta bubblor till iskallt vatten. Toby kommer med 2 års garanti och har en låg ljudnivå och kommer i tre fina färger Black, Pigeon och Dove. Förutom kolsyremaskinen ingår 1 x kolsyrepatron (60L) och 2 x återanvändbar vattenflaska. Nordisk design med en unik finish Gjord nästan uteslutande av återvunnen biokomposit Är tyst och använder inte ström Enkel-låsning Antifrost munstycke 2 års garanti 60L och 130L kolsyrepatron kan användas 1 x Toby kolsyremaskin 2 x Återanvändbar vattenflaska 1 x kolsyrepatron (60L)

Läs mer