Sidan innehåller annonslänkar

Aarke Black Kolsyremaskin - Svart


Jämför produkt Aarke Black Kolsyremaskin - Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aarke Black Kolsyremaskin - Svart i kategorin Kolsyremaskiner här hos oss.

Produktinformation

Med en kolsyremaskin blir det enklare och billigare att göra din egen läsk eller bubbelvatten. Du blandar bara läskkoncentrat med vatten så tillsätter maskinen härliga kolsyrebubblor från en kolsyrepatron.

Det blir mycket billigare än att köpa färdig läsk på flaska. Och eftersom du återanvänder samma flaska hela tiden blir det också en mindre belastning för miljön.

Återanvändningen minskar förbrukningen av plast och aluminimun till petflaskor och läskburkar. Maskinen är tillverkad av AARKE och du får också en petflaska med på köpet för förvaring av den färdigblandade läsken.

Se gärna också

Sodastream Terra Black Sampak Kolsyremaskin - Svart

Sodastream Terra SVART paket Dags att förvandla din glittrande vattentillverkning med den eleganta, svarta Terra™! Denna manuella vattenkokare kräver ingen elektricitet och du bestämmer din egen nivå av bubblor för att passa din smak. Den bästa delen? Kolvvattenberedaren har "Quick Connect" cylinderinstallation, en patentsökt teknologi för snabb och enkel cylinderinsättning. Flaskorna är också lätta att sätta in. Ingen skruvning, bara knäpp flaskan på plats och du är redo att njuta av lite uppfriskande. Terra™ kolsyrat vattenkokare kommer med en praktisk CO2-cylinder så att du kan börja njuta av några bubbliga drycker direkt. Dessutom får du också en diskmaskinssäker flaska som inte bara är lätt att rengöra, utan också har UV-skydd. SodaStream är ett miljövänligt alternativ till bubbelvatten och läsk från butik. En SodaStream kan spara upp till 1 000 plastflaskor och burkar för engångsbruk genom att använda återanvändbara flaskor. Du spelar en roll för att skydda miljön, du behöver inte bära tunga flaskor från butiken och du behöver inte tänka på att lagra och återvinna tomma behållare.

Läs mer