BENGT EK - Bengt Ek Digital Hushållsvåg

Beställ BENGT EK - Bengt Ek Digital Hushållsvåg på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten BENGT EK - Bengt Ek Digital Hushållsvåg inom kategorin Köksvågar.

Produktinformation

Digital hushållsvåg med batterifri teknologi från Bengt Ek. Max 5 Kg.

Bengt Ek Designs ledord är Kvalitet, funktionalitet, skönhet och service. 1975 lämnade Bengt Ek sitt hemland Sverige, flyttade till staden Luzern i Schweiz, där han tillsammans med sin far grundade Ek International, varumärket numera känt som Bengt Ek Design.

Se gärna också

Modern House - Smak Köksvåg med Dynamo 25x18 cm Borstat Stål -25%

Digital miljövänlig köksvåg Smak från Modern House som drivs helt utan elektricitet!

Modern House Smak Köksvåg med Dynamo är en snygg, tålig och smidig digital köksvåg som inte drivs på batteri eller ström via sladd utan drivs av en dynamo.

Det går till så att du vrider på ratten / displayen på vågen och det ger tillräckligt med ström för att använda vågen i ca två minuter. Detta helt utan batterier eller annan laddning av elektricitet.

Ett miljövänligt val som är perfekt att ha med i sommarstugan, båten, eller på en annan plats där det kan vara svårt med elektricitet!

Köksvågen är snyggt designad i ett modernt utförande och tillverkad av borstat rostfritt stål 18/0-stål och ABS-plast med en lättläst LCD-display.

Den digitala vågen Smak från Modern House är 25 cm hög och 18 cm bred så det finns mycket yta att placera det som ska vägas på och denna våg kan väga korrekt från 1 gram upp till 5 kg.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Skålar

Skålar från ROYAL PORCELAIN

Se alla produkter
Skalknivar

Skalknivar från Yaxell

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Arabia

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Iittala

Se alla produkter