Sidan innehåller annonslänkar

Acacia slev natur

-30%

Beställ Acacia slev natur på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Acacia slev natur inom kategorin Kökstillbehör.

Produktinformation

Slev av 100% akaciaträ. Tål ej maskindisk. .

Se gärna också

Gold stekspade guld

Sätt guldkant på vardagen med en lika fin som funktionell stekspade. En guldfärgad stekspade som gör matlagningen roligare. Ett köksredskap som används i vardagen, till allt ifrån att vända pannkakor till att stekta grönsaker. Stekspaden har taggar på ena sidan, vilket gör att den även passar bra som tårtspade. När den inte används till matlagning eller servering kan den enkelt hängas upp med upphängningsöglor i köket som dekoration. Tillverkad av rostfritt stål. Tål inte diskmaskin.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Chef

En chef är en person som leder en grupp eller en verksamhet. Chefskapet kan innefatta beslutsfattande, förmedling och inhämtning av information, styrning, uppföljning, lönesättning och budgetarbete. Chefen företräder arbetsgivaren i det dagliga arbetet och gentemot arbetstagarna. Men chefen är själv arbetstagare gentemot sin högre chef. Chefen ska se till att det löpande arbetet sköts. I detta ligger även arbetsmiljöarbetet och det är arbetsgivaren som har ansvar för arbetsmiljön. Chefens viktigaste uppgift är att leda och fördela arbetet så att medarbetarna kan utföra de uppgifter som krävs för att verksamheten ska kunna nå sina mål. Chef och arbetsgivare behöver kunskap för att kunna genomföra sitt uppdrag, bland annat om ansvar i arbetsmiljöarbetet och samverkan i arbetsmiljöfrågor.