Eva Solo

Eva Solo - Diskborste Silikon Elephant

199 kr 164 kr-18%
Kontrollera pris

Läs mer och köp

Diskborste med slitstarka silikonstrån och med en praktiskt och effektiv kant som hjälper till att skrapa bort hårt sittande smuts och skapar en bra kökshygien. De mjuka silikonhåren torkar snabbt när borsten står på bordet. Den breda botten gör att borsten står stabilt. Borsten är enkel att rengöra och underhålla, och tål både höga temperaturer och maskindisk. Borsthuvudet är utbytbart.


Jämför produkt Eva Solo - Diskborste Silikon Elephant online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Eva Solo - Diskborste Silikon Elephant i kategorin Köksredskap Övrigt här hos oss.

Kategori: Köksredskap Övrigt
Artikelnummer: 124456
Visa fler

Från kunskapsbanken

Köksredskap

Köksredskap är redskap som används inom matlagning och andra närliggande sysslor som utförs i köket. Dessa redskap är vanligen gjorda av materialen plast, metall och/eller trä. Köksredskap är en typ av husgeråd (redskap och materiel/material som används till olika sysslor i ett hushåll). I ett kök finns en mängd olika typer av redskap. Eldrivna och mer komplicerat mekaniska köksredskap är en typ av hushållsapparater.