Strömshaga

Strömshaga - Hink Emils Emalj med trähandtag Vit

599 kr
Kontrollera pris

Läs mer och köp

Från Strömshaga kommer denna vackra hink från serien Emils Emalj med handtag och lock med en gammaldags design i vit emalj. Hinken passar bra som kompost, till sopor, förvaring av rotfrukter eller bara som en vacker detalj i torpet eller sommarstugan. Helt enkelt är det en praktisk spann som med sin klassiska stil skapar en lantlig stil och stämning. Alla produkter från serien Emil"s Emalj håller hög kvalitet och tål långvarig användning. Hinken är handgjord och har en marmorerad finish som målas för hand vilket innebär att vissa olikheter och ojämnheter kan förekomma.


Beställ Strömshaga - Hink Emils Emalj med trähandtag Vit på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Strömshaga - Hink Emils Emalj med trähandtag Vit inom kategorin Kökshanddukar.

Kategori: Kökshanddukar
Artikelnummer: 131010

Från kunskapsbanken

Vitrinskåp

Ett vitrinskåp (IPA: /vitriːn/), eller vitrin, är en förvaringsmöbel med glasdörrar. I vitrinskåp förvaras ofta glas, porslin, konstföremål, minnessaker och andra saker som man vill visa upp samtidigt som glaset skyddar föremålen från damm och smuts. Ordet vitrin är belagt i svenska språket sedan 1875 och kommer från det franska ordet vitrine, som i sin tur härstammar från det latinska ordet vitrum, som betyder glas.