Sidan innehåller annonslänkar

Acacia round låda natur

-30%

Jämför produkt Acacia round låda natur online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Acacia round låda natur i kategorin Köksförvaring här hos oss.

Produktinformation

Rund förvaringsburk med lock i akaciaträ. En mindre burk med många användningsområden samtidigt som den blir en fin inredningsdetalj. .

Se gärna också

Ball stor förvaring transparent

Stor glasflaska med klotformat lock av naturmaterial. Flaskan som är i klarglas kan användas till förvaring av torra råvaror i köket och blir en dekorativ inredningsdetalj som gärna får stå framme på diskbänken. Den kan med fördel även användas som flaska till vatten och ger en lyxig känsla vid servering. Finns i två storlekar som är fina att kombinera.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Chef

En chef är en person som leder en grupp eller en verksamhet. Chefskapet kan innefatta beslutsfattande, förmedling och inhämtning av information, styrning, uppföljning, lönesättning och budgetarbete. Chefen företräder arbetsgivaren i det dagliga arbetet och gentemot arbetstagarna. Men chefen är själv arbetstagare gentemot sin högre chef. Chefen ska se till att det löpande arbetet sköts. I detta ligger även arbetsmiljöarbetet och det är arbetsgivaren som har ansvar för arbetsmiljön. Chefens viktigaste uppgift är att leda och fördela arbetet så att medarbetarna kan utföra de uppgifter som krävs för att verksamheten ska kunna nå sina mål. Chef och arbetsgivare behöver kunskap för att kunna genomföra sitt uppdrag, bland annat om ansvar i arbetsmiljöarbetet och samverkan i arbetsmiljöfrågor.