Sidan innehåller annonslänkar

Electrolux Ekm3710 Köksassistent - Vit

Beställ Electrolux Ekm3710 Köksassistent - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Electrolux Ekm3710 Köksassistent - Vit inom kategorin Köksassistenter.

Produktinformation

Oavsett vilka ambitioner du har när du går in i köket blir köksmaskinen från Electrolux en oumbärlig assistent. Med rätt tillbehör klarar den av att knåda, blanda, mosa och mycket mer.

Så om du är trött på allt det manuella arbetet i köket är en köksmaskin lösningen för dig. Den har en kraftfull motor med en effekt på 800 W.

6 olika hastigheter innebär att du enkelt kan anpassa maskinens hastighet beroende på vilka ingredienser du använder. Skålen har en kapacitet på 4 liter. .

Se gärna också

Kenwood Titanium Chef Baker Xl Kvl65.001wh Köksassistent - Vit

Här börjar precis och enkel bakning. Med Kenwood Titanium Chef Baker, blir bakningen ett oavbrutet nöje. Maskinen har en inbyggd EasyWeigh-våg, som gör det enkelt att väga ingredienserna direkt i skålen allt eftersom, stegvis eller individuellt. Det är till och med möjligt att väga direkt i något av de 25+ valfria tillbehören. Inget spill, inget krångel och ett fantastiskt verktyg i bakningsprocessen! Den 1200w digitalt styrda motorn anpassar sig skickligt till vad du än gör.Den kommer bara att använda och utnyttja den kraft som behövs till vad du än tillagar. Vårt unika LightLift-huvud gör det även enkelt att addera ingredienser i skålen. Tryck bara på lyftknappen, och häll sedan i dem. Ingen extra ansträngning krävs, vilket resulterar i en sömlös, rolig bakning. Med maskinen medföljer tre skålverktyg i aluminium - K-beater, visp och degkroken. Ett stänkskydd samt en spatel följer också med maskinen.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Matbestick styck

Matbestick styck från House Doctor

Se alla produkter
Krukor

Krukor från Rörstrand

Se alla produkter
Dekorationsfat

Dekorationsfat från Bitz

Se alla produkter
Bord

Bord från Blomus

Se alla produkter