Sidan innehåller annonslänkar
Gawell Förlag

Gawell Förlag - Snowfood

Kontrollera pris

Köp nu

God mat och snö är något som ligger den svenske kocken och skidåkaren Lindor Wink varmt om hjärtat.

Med sin kokbok Snowfood – kokboken för hungriga skidåkare, vill han inspirera oss med rejäla frukostar, smidig mat att ta med sig i backen, goda tilltugg till after skin och avslutningsvis förslag på härliga middagarna där vi avnjuter maten och i timtal pratar igenom dagens äventyr.

I boken får vi 75 recept på mat som funkar bra före, under och efter en aktiv dag i snön. Lättlagade recept som utgår från gamla mattraditioner tagna till den moderna matlagningen. Allt kombinerat med inspirerande bilder på både mat och skidåkning tagna av fotograferna Patrik Engström, Oskar Enander och Gabor Nagy.

"För mig är det viktigt att alla som läser den här boken blir inspirerade, när du lagar en måltid känner glädjen spridas genom din kropp - samma känsla som du får vid säsongens första skidåkning."- Lindor Wink

Lindor Wink har bland annat arbetat med flera av våra bästa kockar exempel Mathias Dahlgren och Tommy Myllymäki. Han har representerat Sverige på internationella matlagnings tävlingar så som Bocuse dÓr och som coach för juniorkocklandslaget har han lett framtidens kockar till vinst i Culinary Olympics.


Beställ Gawell Förlag - Snowfood på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gawell Förlag - Snowfood inom kategorin Kokböcker.

Läs mer...
Kategori: Kokböcker
Artikelnummer: 140269
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Våffeljärn

Våffeljärn från Tristar

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Broste Copenhagen

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Skalare

Skalare kan syfta på: Äldre och mindre korrekt variant av skalar; en fisk Ett köksverktyg såsom potatisskalare

Classic

Classic kan syfta på: Classic (motorbåtsport) – en öppen racingklass Classic (snooker) – en tidigare professionell snookerturnering Classic kaffe – varumärke för kaffe från Arvid Nordqvist H.A.B. Macintosh Classic – en persondator av Macintoshtyp SC Classic – en innebandyklubb från Tammerfors, Finland

Vitrinskåp

Ett vitrinskåp (IPA: /vitriːn/), eller vitrin, är en förvaringsmöbel med glasdörrar. I vitrinskåp förvaras ofta glas, porslin, konstföremål, minnessaker och andra saker som man vill visa upp samtidigt som glaset skyddar föremålen från damm och smuts. Ordet vitrin är belagt i svenska språket sedan 1875 och kommer från det franska ordet vitrine, som i sin tur härstammar från det latinska ordet vitrum, som betyder glas.