Sidan innehåller annonslänkar
Tamahagane

Tamahagane - San Kyoto Kockkniv 24 cm

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

SNK-1104 från Tamahaganes exklusiva knivserie San Kyoto är en vacker kockkniv som kan användas till allt från att hacka grönsaker till att skära kött. Knivbladet är extremt hårt, och uppbyggt av 63 lager stål som hamras för att uppnå det skiftande mönster som pryder bladen. Varje kniv får därmed en individuell mönstring. Det svarta handtaget är tillverkat av micarta, ett hållbart och vattentåligt material med skiftande yta. Micarta är mycket hygieniskt och lämpar sig väl för köksmiljöer. I handtaget finns även en vikt monterad, som du kan se som en knapp på handtagets slut. Denna hjälper kniven hålla dess perfekta balans oavsett storlek på bladet. Alla Tamahagane San Kyoto-knivar levereras i ett vackert bambuschatull. Namnet Tamahagane kommer från det mytomspunna stål som används vid tillverkning av katanasvärd, det vill säga traditionella japanska samurajsvärd. Svärden är uppbygga av en kombination av hårt och mjukt stål, hårt stål i eggen och mjukt, slitstarkt stål i resten av svärdet. Denna unika tillverkningsmetod har levt vidare i generationer och ligger idag till grund för tillverkningen av Tamahaganes knivar.


Jämför produkt Tamahagane - San Kyoto Kockkniv 24 cm online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Tamahagane - San Kyoto Kockkniv 24 cm i kategorin Kockknivar här hos oss.

Kategori: Kockknivar
Artikelnummer: 72485
Visa fler

Från kunskapsbanken

Sängkläder

Sängkläder är de olika hemtextilier som används i sängen, främst lakan, påslakan, örngott och överkast. Örngott kallas även det man stoppar kudden i.

24

24 (XXIV) var ett skottår som började en lördag i den julianska kalendern.