Sidan innehåller annonslänkar
Global

G-55 Kockkniv Rostfritt Stål 18cm

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt G-55 Kockkniv Rostfritt Stål 18cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten G-55 Kockkniv Rostfritt Stål 18cm i kategorin Kockknivar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Kockknivar
Artikelnummer: 10036435
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Trancherknivar

Trancherknivar från Tamahagane

Se alla produkter
Riskokare

Riskokare från Gastroback

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Aida

Aida är en opera i fyra akter med musik av Giuseppe Verdi. Libretto av Antonio Ghislanzoni efter Camille du Locles franska text (1868).

Rivjärn

Ett rivjärn är ett köksredskap som används för att riva livsmedel, exempelvis hårdost, skalade rotfrukter, citronskal, kokosnötter och större kryddor. Rivjärn är ofta gjorda av metall. Klassiska rivjärn brukar ha fyra yttersidor, vara öppen i botten och toppen samt ha ett handtag ovanpå för att man ska kunna hålla rivjärnet på plats vid användning och förflytta det lättare. Varje yttersida består av hål, i en viss storlek, med vassa kanter. Genom att dra det man vill riva nedåt mot hålkanterna bildas strimlor, spån eller skivor beroende på hålens utformning. Den färdigrivna produkten hamnar i centrum av rivjärnet, så man kan använda rivjärnet stående på exempelvis en skärbräda. Rivjärn finns även i andra former och i olika storlekar.

Riskokare

En riskokare är en typ av köksutrustning som används för att koka ris. Många elektriska riskokare består av en elplatta inbyggd i ett skal och en inre bunke med non-stickbehandling. I vissa fall medföljer galler eller insatser för ångkokning av bland annat potatis, grönsaker och fisk. Några av kokarna kan också användas för tillagning av exempelvis soppa till crème brûlée. En fördel med riskokare är att den känner av hur länge riset behöver koka. När riset är färdigt slår den automatiskt över från värme- till varmhållningsläge. Stora riskokare bör användas för kokning av stora mängder ris, annars bildas lätt en hård yta i botten. Det finns även mindre riskokare.