Sidan innehåller annonslänkar
Fiskars

Functional Form Kökskniv 20 cm

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Functional Form Kökskniv 20 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Functional Form Kökskniv 20 cm inom kategorin Kockknivar.

Läs mer...
Kategori: Kockknivar
Artikelnummer: 10047721
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Burkar

Burkar från Vintage

Se alla produkter
Burkar Servering

Burkar Servering från Vintage

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Blendtec

Blendtec är en amerikansk tillverkare av köksmixrar. Företaget utmärker sig med att ha genomfört en enormt framgångsrik marknadsföringskampanj som utnyttjar möjligheterna med spridandet av viral marknadskommunikation, dels med hjälp av sociala nätverk. På webbsidan presenteras en rad korta filmer som kan kategorisers som infotainment. Dessa filmer finns förutom på företagets egna webbplats även hos en webbaserad reklamfinansierad videotjänst kallad Revver, hälften av förtjänsten går till upphovsmakarna vilket har lett till att den största utbetalningen någonsin från Revver gick till Blendtec i september år 2007.

Servering

Servering kan syfta på: Serveringsställe – en offentlig lokal där mat och dryck serveras mot betalning Serveringspersonal – anställda att servera mat och dryck Serveringsteknik – tekniken för hur servering skall genomföras Serveringsdräkt – de arbetskläder som diverse serveringspersonal på olika ställen traditionellt använder i sin yrkesutövning Uteservering – ett möblerat utrymme eller avgränsning, utomhus för gäster på en restaurang eller ett kafé