Sidan innehåller annonslänkar
Fiskars

Functional Form Knivblock med 5 knivar Trä

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Functional Form Knivblock med 5 knivar Trä online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Functional Form Knivblock med 5 knivar Trä i kategorin Knivset här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Knivset
Artikelnummer: 10047734
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Kryddförvaring

Kryddförvaring från Véritable

Se alla produkter
Kaffebryggare

Kaffebryggare från Electrolux

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Dammsugare

Dammsugare är en städapparat som suger upp damm och andra partiklar med hjälp av en luftpump. Dammsugare används inom såväl hushåll som industri. Dammsugare har en slang av typen spiralslang och ett rör som sitter mellan dammsugaren och rengöringsmunstycket. Uppsugna partiklar hamnar i en dammsugarpåse eller annan behållare i dammsugaren, som beroende på modell antingen kan bytas ut eller tömmas och återanvändas när den blir full.

Kaffebryggare

En kaffebryggare är en hushållsmaskin som bereder kaffe. Typiskt består det av en kanna, en värmeplatta och en vattenbehållare med uppvärmningsanordning. Vattnet hettas upp och får droppa över det malda kaffet som ligger i ett kaffefilter som placerats över kannan. Det färdiga kaffet rinner ner i kannan i väntan på servering. Kaffebryggare är vanliga på kontor, ofta då i form av större automater som kan tillreda många sorters drycker. Ibland används även ordet "kaffemaskin" om kaffebryggare, detta är inte lika vanligt, men lika korrekt, även om "kaffemaskin" ofta används som ett samlingsnamn för alla typer av apparater som framställer kaffedrycker.[källa behövs]