Sidan innehåller annonslänkar
G.R.Y.M

G.R.Y.M - Hammered Grönsaksyxa 18 cm

899 kr 675 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

Hammered grönsaksyxa från G.R.Y.M. Kniven har ett vackert hamrat blad i blankpolerat stål och ett handtag av Micarta. Förvara med fördel på en magnetlist i köket. På så sätt blir det en fin inredningsdetalj i ditt kök samtidigt som den håller sig vass längre.


Beställ G.R.Y.M - Hammered Grönsaksyxa 18 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten G.R.Y.M - Hammered Grönsaksyxa 18 cm inom kategorin Knivar övriga.

Läs mer...
Kategori: Knivar övriga
Artikelnummer: 105458
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Krokar

Krokar från Umbra

Se alla produkter
Vattenkokare

Vattenkokare från Obh

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Petter

Petter, mansnamn, norsk och även svensk form av grekiskans Petros. Namnet kom till Sverige med kristendomen och aposteln Petrus, vars egentliga arameiska namn - Kepa eller Kepha - betyder "klippa". Det kan också tänkas att Petter härstammar från Peter, en engelsk form av Petrus som betyder just "klippa". Mellan åren 1986 och 1993 hade Petter namnsdag den 29 juni i den svenska almanackan, men saknar nu namnsdag.

Rakning

Rakning är borttagning av hela den del av hårstråna som ligger ovanför huden. Rakning kan utföras som torrakning eller våtrakning. En vanlig missuppfattning är att hår växer ut i större mängder och dessutom tjockare efter rakning. Det stämmer inte. Däremot kan det se ut så när håret växer ut till stubb.

Vattenkokare

En vattenkokare är en elektrisk apparat för att koka upp vatten för tillredning av heta drycker, som kaffe och te. Vattenkokare finns i många modeller av många tillverkare. Historiskt kan ordet "vattenkokare" beläggas i svenskan sedan 1872.