Sidan innehåller annonslänkar
House Doctor

House Doctor - Hannah Klocka 15 cm Guld

259 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Bordsklockan Hannah gör mer än at bara visar tiden, den är även en mycket vacker inredningsdetalj som bidrar till en klassisk stil i ditt hem. Eftersom det är en bordsklocka kan du lätt flytta den när du enkelt vill ändra om hemma, med sin vackra och enkla stil passar den in på de flesta ställen. Klockan finns både i guld och i silver. Batteri ingår ej, 1 x AA-batterier köps separat.


Jämför produkt House Doctor - Hannah Klocka 15 cm Guld online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten House Doctor - Hannah Klocka 15 cm Guld i kategorin Klockor här hos oss.

Kategori: Klockor
Artikelnummer: 116832
Visa fler

Från kunskapsbanken

Pulsklocka

En pulsklocka är en klocka som mäter och registrerar pulsen, kroppens hjärtslag per minut. Klockan består av två delar. Den ena delen är ett bälte som spänns fast under bröstet, där det i fram på bältets insida sitter elektroder som oavbrutet uppmärksammar kroppens puls. Mitt på bältets framsida sitter en sändare som registrerar detta och som i sin tur för över den uppmätta informationen till en klocka som sitter på armen. Klockan ser oftast ut som ett vanligt armbandsur, fast i lite större format.