Sidan innehåller annonslänkar
Eva Solo

Eva Solo - Dricksflaska Recycled 0,5 L Birch

349 kr 175 kr-50%
Kontrollera pris

Läs mer och köp

Recycled-drickflaskan i glas gör det enkelt att göra något bra för jordens resurser. Flaskan är tillverkad av 100 % återvunnet glas. Recycled är 100 % fri från oroande ämnen som BPA, ftalater och bly, och den avger inga kemiska ämnen eller smak. Recycled är ett bra alternativ för dig som inte vill dricka från plast- eller metallflaskor. Det återvunna glaset är ett unikt material som ger varje drickflaska sitt alldeles egna uttryck, och den praktiska bärremmen gör flaskan lätt att ta med sig. Locket är helt tätslutande, så ta bara med flaskan i väskan. Glasflaskan tål maskindisk, men locket ska diskas för hand.


Beställ Eva Solo - Dricksflaska Recycled 0,5 L Birch på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Eva Solo - Dricksflaska Recycled 0,5 L Birch inom kategorin KannorBringare.

Kategori: KannorBringare
Artikelnummer: 134822
Visa fler

Från kunskapsbanken

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.