Sidan innehåller annonslänkar
Eva Solo

Eva Solo - Backpack Dricksflaska 0,5 L Faded Green

399 kr 373 kr-7%
Kontrollera pris

Läs mer och köp

Ha alltid kallt vatten till hands med Backpack dricksflaska från Eva Solo, som kan fyllas på om och om igen, och som med sin smala design passar perfekt i väskan. Flaskan är 100% tät och har ett praktiska band av silikon, som gör den enkel att ta med. Dricksflaskan är tillverkad i BPA-fri plast och innehåller alltså inte bisfenol, ftalater eller tungmetaller.


Beställ Eva Solo - Backpack Dricksflaska 0,5 L Faded Green på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Eva Solo - Backpack Dricksflaska 0,5 L Faded Green inom kategorin KannorBringare.

Kategori: KannorBringare
Artikelnummer: 119179
Visa fler

Från kunskapsbanken

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.

Green

Green kan avse: Green (golf) – den mest kortklippta delen av golfbanan på vilken hålet är beläget Green av Rossö – en adelssläkt från Bohus län Green (efternamn) – en lista av personer med efternamnet Green (musikalbum) – ett utgivet av R.E.M. Green (musikgrupp) – ett svenskt indiepopband 1992-1995