Höganäs Keramik

Höganäs Keramik - Tekanna med träfat 1,5 L Vit blank

899 kr
Kontrollera pris

Köp nu

En tekanna från nya Höganäs keramik. Med sin nyutvecklade hällpip är den nu ännu bättre och ännu snyggare. Tekannan är i lergods och med följer ett träfat som skonar ditt bord från fläckar och spill.


Jämför produkt Höganäs Keramik - Tekanna med träfat 1,5 L Vit blank online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Höganäs Keramik - Tekanna med träfat 1,5 L Vit blank i kategorin Kannor serviser här hos oss.

Kategori: Kannor serviser
Artikelnummer: 45438
Visa fler

Från kunskapsbanken

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.

Vitrinskåp

Ett vitrinskåp (IPA: /vitriːn/), eller vitrin, är en förvaringsmöbel med glasdörrar. I vitrinskåp förvaras ofta glas, porslin, konstföremål, minnessaker och andra saker som man vill visa upp samtidigt som glaset skyddar föremålen från damm och smuts. Ordet vitrin är belagt i svenska språket sedan 1875 och kommer från det franska ordet vitrine, som i sin tur härstammar från det latinska ordet vitrum, som betyder glas.