Tectro

Tectro R236 Wall Tillbehör Till Fläkt & Luftvård - Svart

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Uppvärmningskapacitet max (W) 2600 Uppvärmningskapacitet min (m³) 44 Uppvärmningskapacitet max (m³) 90 Tankvolym 4,2 L


Beställ Tectro R236 Wall Tillbehör Till Fläkt & Luftvård - Svart på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Tectro R236 Wall Tillbehör Till Fläkt & Luftvård - Svart inom kategorin Kaminer.

Kategori: Kaminer
Artikelnummer: TMQ-100189
Visa fler

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.

Köksfläkt

Köksfläkt eller spisfläkt är en apparat som sitter över en spis och används för att suga ut matos. Köksfläkten har ett hölje i metall eller plast. I fläkten finns ett filter, som kan ha flera former. Antingen kan det vara platt och sitta vid öppningen, eller så kan det vara cylindriskt och sitta i lufttrumman. Fläktar har antingen ett metall-, kol- eller polyesterfilter. En köksfläkt är ett exempel på frånluft. Köksfläkt räknas som vitvara.