Sidan innehåller annonslänkar
Gefle

Gefle - Mjölkkanna

Kontrollera pris

Köp nu

Mjölkkanna med blå randig dekor från Gefle. Bruksslitage Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.


Jämför produkt Gefle - Mjölkkanna online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gefle - Mjölkkanna i kategorin Kaffetegods här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Kaffetegods
Artikelnummer: 134216
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Inbyggda diskmaskiner

Inbyggda diskmaskiner från Fisher & paykel

Se alla produkter
Tillbehör till köksapparater

Tillbehör till köksapparater från Bamix

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Åviken

Åviken är en sjö i Skellefteå kommun i Västerbotten och ingår i Mångbyåns huvudavrinningsområde. Sjön har en area på 0,175 kvadratkilometer och ligger 3 meter över havet. Åviken ligger i Gärdefjärden Natura 2000-område. Sjön avvattnas av vattendraget Mångbyån.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.