Sidan innehåller annonslänkar

The Smart Grinder Pro Kaffekvarn Svart

Jämför produkt The Smart Grinder Pro Kaffekvarn Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten The Smart Grinder Pro Kaffekvarn Svart i kategorin Kaffekvarnar här hos oss.

Se gärna också

Wilfa - Kaffekvarn Digital Display 275 g Svart -10%

Med kaffekvarn Balance från Wilfa och hela bönor i skafferiet har du alltid nära till storslagna kaffeupplevelser. Genom att mala kaffet själv kan du lättare få din kopp kaffe att smaka precis så som du vill ha den och du får fler möjligheter att utforska din personliga smak.
Bara den härliga doften av nymalda bönor i köket är i sig själv en stark anledning att skaffa sig en egen kvarn. Det är också ett sätt att försäkra sig om att alltid ha färskt och välsmakande kaffe hemma.

Konisk kvarn - Kaffekvarnen har en konisk kvarn som garanterar snabb och jämn malning av kaffebönorna vilket ger ett perfekt malt slutresultat.

31 malningsinställningar - Med 31 malningsinställningar från mocka till grovt kokkaffe, kan du vara säker på att du alltid hittar en inställning som passar din valda bryggningsmetod.

Enkel att rengöra - Kvarnverket är avtagbart vilket för att rengöringen och underhållet av produkten är enkel. Behållaren för malet kaffe är tillverkad i rostfritt stål vilket minimerar risken för att statisk elektricitet ska uppstå.

Modell nr CG1B-275

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Kaffekvarnar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Termoskannor

Termoskannor från Eva Solo

Se alla produkter
Grillredskap

Grillredskap från Boska Holland

Se alla produkter
Barnserviser

Barnserviser från Done By Deer

Se alla produkter
Småbestickset

Småbestickset från Georg Jensen

Se alla produkter