Sidan innehåller annonslänkar
Funktion

Funktion Kaffekvn Sort Kaffekvarn - Svart

404 kr 398 kr-1%
Kontrollera pris

Köp nu

Det finns inget bättre än lukten av nymalda kaffebönor, särskilt om du också älskar smaken av gott kaffe. Med denna kaffekvarn från Funktion kan du enkelt göra ditt kaffe helt färskt. Detta förbättrar aromen och gör det även möjligt att sortera bort dåliga bönor innan du maler dem. Bönbehållaren i maskinen har en kapacitet på 70 gram.


Beställ Funktion Kaffekvn Sort Kaffekvarn - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Funktion Kaffekvn Sort Kaffekvarn - Svart inom kategorin Kaffekvarnar.

Läs mer...
Kategori: Kaffekvarnar
Artikelnummer: FH-179649
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Strykjärn

Strykjärn från Morphy richards

Se alla produkter
Vattenkokare

Vattenkokare från Alessi

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Diskställ

Ett diskställ är en torkställning som används för att låta nydiskad disk torka, exempelvis porslin och glas. Ett diskställ kan konstrueras i trä, plast eller (plastöverdragen) ståltråd. En vanlig finländsk standard är diskställ som är placerat inuti ett skåp utan bottenplatta.

Vattenkokare

En vattenkokare är en elektrisk apparat för att koka upp vatten för tillredning av heta drycker, som kaffe och te. Vattenkokare finns i många modeller av många tillverkare. Historiskt kan ordet "vattenkokare" beläggas i svenskan sedan 1872.