the Sage Precision Brewer med glaskanna

Beställ the Sage Precision Brewer med glaskanna på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten the Sage Precision Brewer med glaskanna inom kategorin Kaffebryggare.

Se gärna också

Modern House - Lundi Kaffebryggare med glaskolv Smoke -25%

Kaffebryggare i glas med en volym på 0,7 L samt medföljande filterhållare från norska Modern Houses Lundi-serie.

Brygg en kanna utsökt droppkaffe på morgonen för att vakna upp på riktigt med denna elegant utformade kaffebryggare i glas från norska Modern House. Glasbryggaren från Lundi-serien låter dig skippa allt krångel, och att brygga en färsk kanna kaffe går enkelt på bara några sekunder. Glaskannan har rikligt med plats med en volym på 0,7 L, och en färdigbryggd portion kaffe räcker till upp till 8 koppar till både dig och dina nära och kära, och medföljer gör även en praktisk filterhållare som är speciellt designad med små hål som släpper igenom oljor och ger ditt morgonkaffe en fylligare karaktär. Kaffebryggaren är tillverkad i högkvalitativt borosilikatglas och kan rengöras i diskmaskin.

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Kaffebryggare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Mattallrikar

Mattallrikar från House Doctor

Se alla produkter
Stavmixers

Stavmixers från Smeg

Se alla produkter
Potatisskalare

Potatisskalare från Fiskars

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Cult Design

Se alla produkter