Sidan innehåller annonslänkar

Termosbryggare med Kvarn 8 Koppar, Touch

Jämför produkt Termosbryggare med Kvarn 8 Koppar, Touch online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Termosbryggare med Kvarn 8 Koppar, Touch i kategorin Kaffebryggare här hos oss.

Se gärna också

Breville - Breville Prima Latte III Röd -25%

Den automatiska kaffemaskinen Prima Latte III från Breville ger dig latte, espresso eller cappucino i samma kvalité och smak som om du vore på ett café. En underbar kaffemaskin som är enkel att använda och med sin fina, moderna design blir den en snygg detalj till köket.

Kaffemaskinen har en display som säger till när den kan användas och ger dig då möjligheten att välja mellan espresso (enkel eller dubbel), latte eller cappucino. Kaffefiltret kan fyllas med ditt val av malet kaffe eller espresso kapslar och ett par knapptryck senare har du en kopp med fylligt, gott kaffe.

Kaffemaskinen har en integrerad mjölkbehållare med vilken du kan skumma olika sorters mjölk, allt från helmjölk till ärtmjölk. Med ett tryck på 19 bar kan du skumma mjölken till önskad konsistens, gör din kaffe precis så som du vill ha den. Maskinen säger till automatiskt när det är dags för rengöring och då tänds en lampa på displayen som påminner dig om detta.

Prima Latte III har ett uppgraderat portafilter handtag, nu med en spärr för smidigare hantering. Det medföljer kaffefilter för enkel och dubbel espresso, espresso kapslar, mjölkkanna samt ett kit för rengöring. Njut av kaffe i äkta baristastil med Prima Latte III varje dag!

-Uppgraderat portafilter handtag med spärr
-Signalerar när vattnet är varmt
-Välj enkel eller dubbel espresso, latte eller cappuccino med ett knapptryck
-Indikator påminner om när maskinen bör rengöras
-Inbyggd skummare för mjölk
-Välj mellan klassiskt kaffe eller E.S.E pods

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Kaffebryggare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Blenders

Blenders från Vitamix

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Spring Copenhagen

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Aida

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Gefle

Se alla produkter