Gastroback

Gastroback 42711 Kaffebryggare - Silver

Kontrollera pris

Köp nu

Gott kaffe behöver inte vara en vetenskap. Med denna traditionella kaffebryggare från Gastroback är det inga problem att göra en bra och välsmakande kopp kaffe varje dag. Bönbehållaren rymmer 250 gram bönor. I maskinens vattentank kan det rymma 1.5 liter vatten. Om du inte använder den på en stund stänger maskinen av sig för att automatiskt spara på energikostnaderna.


Beställ Gastroback 42711 Kaffebryggare - Silver på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gastroback 42711 Kaffebryggare - Silver inom kategorin Kaffebryggare.

Läs mer...
Kategori: Kaffebryggare
Artikelnummer: GASTRO42711
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Kavlar

Kavlar från Kockums

Se alla produkter
Luftrenare

Luftrenare från Wood's

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Luftrenare

Luftrenare är utrustning som används för att rena luften från farliga partiklar. Enligt den amerikanska tidskriften Consumer Reports (publicerat 2015) renar luftrenaren luften på specifika ämnen, men den tar inte bort alla farliga ämnen. I testet visade det sig vara skillnad på olika modeller, där en del till och med släppte ut farliga ämnen. För att luftrenaren ska fungera tillfredsställande är det också viktigt att ofta byta ut filtret i den, vilket brukar ske 2–4 gånger per år.