SÄKER SSL KRYPTERING
Video

Läs mer om Tvättkorg på hjul

Jämför produkt Tvättkorg på hjul hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har produkten Tvättkorg på hjul i kategorin Tvättkorgar här hos oss. Läs gärna mer och klicka dig vidare för att beställa.

Från faktabanken

Tvättkorg

Tvättkorg är en behållare avsedd för förvaring och/eller transport av tvätt. Klassiska tvättkorgar består av flätad rotting eller bambu. Moderna tvättkorgar kan även vara tillverkade i plast, trä, stål och andra material. Utformningen varierar, men tvättkorgar brukar ha hål som släpper igenom luft, och någon form av bärhandtag. Större tvättkorgar brukar även ha öppningsbart eller löstagbart lock.

Hjul

Ett hjul är en cirkel-, torus- eller cylinderformad konstruktion för att underlätta en linjär rörelse, eller omvandla en linjär rörelse till rotationsrörelse. Hjulet används bland annat för att stöda ett fordon i rörelse (vagnshjul), överföra krafter (kugghjul) och bevara energi (svänghjul). Hjulet brukar anses som en av mänsklighetens äldsta uppfinningar och räknas som en av de fem enkla maskinerna.