SÄKER SSL KRYPTERING

Läs mer om Stekhäll 100 cm med vindskydd och brännare

Jämför produkt Stekhäll 100 cm med vindskydd och brännare hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Stekhäll 100 cm med vindskydd och brännare i kategorin Stekhällar här hos oss.

Från faktabanken

Vindskydd

Vindskydd, skärmskydd eller gapskjul är en mindre byggnad för friluftslivet som syftar till att ge vandrare tak över huvudet och skydd mot vädret i övrigt. Ofta tre väggar med tak i timmer eller brädor där den fjärde sidan är öppen. Vissa är gjorda så att man kan övernatta i dem, andra enbart för kortare raster/fikapauser. Ibland är vindskydden konstruerade så att en eldstad under tak också ryms, dessa vindskydd kallas slogbod (slåtterkoja) i gammal svensk byggtradition. Vindskydd kan också byggas för tillfälligt bruk, då ofta med en stomme av slanor och väggar, tak och golv av granris. Behovet av färsk gran gör sådana vindskydd mest användbara i nödsituationer och i samband med hygge.

Brännare

Brännare kan syfta på: Brännare – historisk krigsskeppstyp i trä ämnat att genom självförbränning sätta fyr på fientliga träskepp, se Brandskepp Brännare – utelagsposition i brännboll CD-brännare – CD-ROM-läsare kapabel att skriva data till för ändamålet anpassad optisk media Hembränning – olaglig spritdestillering FOA-brännare – en typ av destillationsapparat som används vid hembränning Plastbrännare – en anordning för destillation speciellt anpassad för separering av etanol och vatten Spiralbrännare – en enkel långsam luftkyld destillationsapparat Mordbrännare – en person som uppsåtligen startar en brand