SÄKER SSL KRYPTERING
Video

Läs mer om Walls Spegel Ø 80 cm Klar

Jämför produkt Walls Spegel Ø 80 cm Klar hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Walls Spegel Ø 80 cm Klar i kategorin Speglar här hos oss.

Från faktabanken

Walls

Walls, lokalt känt som Waas, (fornnordiska: Vagar), är en ort på sydsidan av västra Mainland i Shetlandsöarna, Skottland. Orten ligger längst in i viken vid Vaila Sound och skyddas även från vind söderifrånav öarna Linga och Vaila. Walls tillhör Walls and Sandness civil parish.

Spegel

En spegel är en reflekterande yta som bland annat används för att kontrollera föremål som ligger utanför det vanliga synfältet, till exempel en persons eget ansikte. Ljusstrålar från ett objekt reflekteras av spegeln på ungefär samma sätt som en boll som studsar mot en plan yta. Rakt infallande ljus reflekteras samma väg tillbaka, snett infallande ljus reflekteras så att infallsvinkel = reflektionsvinkel i förhållande till en normal (en mot spegelytan vinkelrät linje). Efter reflektionen är ljuset riktat som om det hade kommit från en punkt lika långt bakom spegelytan som objektet är placerat framför den. Därför ser speglade objekt ut att befinna sig bakom spegelytan.