SÄKER SSL KRYPTERING

Spegel Reflection Ø 30 cm Järn/svart

Märke: House Doctor

Prisuppgifter

Läs mer och köp

Beställ Spegel Reflection Ø 30 cm Järn/svart billigt online. Spegel Reflection Ø 30 cm Järn/svart är kategoriserad under kategorin Speglar. Läs mer om Spegel Reflection Ø 30 cm Järn/svart och Speglar nedan.

Video

Läs mer om Spegel Reflection Ø 30 cm Järn/svart

Jämför produkt Spegel Reflection Ø 30 cm Järn/svart hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Spegel Reflection Ø 30 cm Järn/svart i kategorin Speglar här hos oss.

Från faktabanken

Spegel

En spegel är en reflekterande yta som bland annat används för att kontrollera föremål som ligger utanför det vanliga synfältet, till exempel en persons eget ansikte. Ljusstrålar från ett objekt reflekteras av spegeln på ungefär samma sätt som en boll som studsar mot en plan yta. Rakt infallande ljus reflekteras samma väg tillbaka, snett infallande ljus reflekteras så att infallsvinkel = reflektionsvinkel i förhållande till en normal (en mot spegelytan vinkelrät linje). Efter reflektionen är ljuset riktat som om det hade kommit från en punkt lika långt bakom spegelytan som objektet är placerat framför den. Därför ser speglade objekt ut att befinna sig bakom spegelytan.

Reflection

Reflection är en ballad som skrevs till Disneyfilmen Mulan 1998 av Matthew Wilder och David Zippel. Den framförs i filmen av filmens huvudkaraktär Mulan, och handlar om orättvisan av att inte få vara sig själv, och att hitta något värdefullt i sig själv via sin egen spegelbild. Låten släpptes ut i en singelversion, och framfördes då av Christina Aguilera (det var för övrigt hennes debutsingel). Dessvärre blev låten ingen direkt stor hit, men efter Aguileras framgångar senare har låten blivit mer uppmärksam. Bl.a. framfördes den av en av deltagarna i den femte säsongen av American Idol 2006. I den svenska dubbningen av Mulan framförs den av Divina Sarkany.