SÄKER SSL KRYPTERING
Video

Läs mer om Bronx Spegel Antique 125x125

Jämför produkt Bronx Spegel Antique 125x125 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Bronx Spegel Antique 125x125 i kategorin Speglar här hos oss.

Från faktabanken

Bronx

För den amerikanska punk- och rockbandet se The Bronx (musikgrupp) Bronx (engelska: The Bronx) är en stadsdel (borough) i nordöstra delarna av staden New York. Stadsdelens gränser är gemensamma med Bronx County. Bronx är den enda stadsdelen i New York som inte är en del av en ö utan en del av fastlandet. Idag bor här mer än en miljon människor, i huvudsak puertoricaner och afroamerikaner. Den sydvästra delen av området, South Bronx, var länge tillsammans med Harlem känt som det område i New York som hade mest problem med brottslighet och narkotika. Säkerheten i Harlem har dock ökats och Bronx har fått ta över titeln som den farligaste stadsdelen.

Spegel

En spegel är en reflekterande yta som bland annat används för att kontrollera föremål som ligger utanför det vanliga synfältet, till exempel en persons eget ansikte. Ljusstrålar från ett objekt reflekteras av spegeln på ungefär samma sätt som en boll som studsar mot en plan yta. Rakt infallande ljus reflekteras samma väg tillbaka, snett infallande ljus reflekteras så att infallsvinkel = reflektionsvinkel i förhållande till en normal (en mot spegelytan vinkelrät linje). Efter reflektionen är ljuset riktat som om det hade kommit från en punkt lika långt bakom spegelytan som objektet är placerat framför den. Därför ser speglade objekt ut att befinna sig bakom spegelytan.

Antique

Denna artikel handlar om popduon Antique. För den filippinska provinsen med samma namn, se Antique (provins).Antique var en svensk-grekisk popduo bestående av Helena Paparizou och Nikos Panagiotidis. Duon var verksam åren 1999–2003 och kombinerade grekisk populärmusik med beats från nordisk danspop och disco i högt tempo. De slog igenom i Sverige med singeln Opa Opa 1999, en cover på en sång av Notis Sfakianakis. Antique var den första gruppen att placera sig bland de fem bästa på försäljningslistan i Sverige med en sång sjungen på grekiska. De var även först att med en sång på grekiska nomineras till en Grammis i kategorin "Modern dans". Duon representerade Grekland i Eurovision Song Contest 2001 med melodin "(I Would) Die for You", som slutade på en tredje plats. I juli 2006 läckte en tidigare okänd inspelning av Antique, V-Power, ut på Internet i två versioner, engelska och grekiska. Den handlar om en produkt av Royal Dutch Shell, kallad V-Power.