SÄKER SSL KRYPTERING
Video

Läs mer om Bordsspegel Antik guld

Jämför produkt Bordsspegel Antik guld hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Bordsspegel Antik guld i kategorin Speglar här hos oss.

Från faktabanken

Antik

Antik (av latin antiquus ’forntida, gammaldags’, av ante ’före’) kan syfta på: Antik – något från en epok i Medelhavsområdets historia 3000 f.Kr.–500 e.Kr., se antiken Antik – något som berör ett äldre, kulturhistoriskt intressant tillverkat föremål, exempelvis möbler, vapen, konst eller hushållsföremål, se antikvitet Antik mytologi – en samling mytologiska berättelser

Guld

Guld (latinskt namn Aurum, i talspråk gull) är ett grundämne som tillhör gruppen ädelmetaller och gruppen myntmetaller samt är ett mineral. Guld har den kemiska beteckningen Au som kommer av aurum, det latinska ordet för guld. Det är en eftertraktad metall vilken under århundraden har använts som betalningsmedel, som värdebeständig tillgång, som smycken, för påkostad utsmyckning och beständigt blanka ytor. Metallen finns som korn och klumpar i berggrunden, i underjordiska ådror och i guldrik alluvialjord.