SÄKER SSL KRYPTERING
Video

Läs mer om Aino Spegel S Återvunnen teak 60x90 cm

Jämför produkt Aino Spegel S Återvunnen teak 60x90 cm hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Aino Spegel S Återvunnen teak 60x90 cm i kategorin Speglar här hos oss.

Från faktabanken

Aino

Aino är ett kvinnonamn med finskt ursprung. Namnet betyder 'den enda' och är skapat av Elias Lönnrot, författaren av det finska nationaleposet Kalevala (1849). Aino var karaktären Joukahainens enda syster, därav namnet (finska: ainoa).Aino var det mest frekventa kvinnonamnet i Finland under perioden 1870-1991. Det äldsta belägget i Sverige är från år 1879, men det var först under 1930- och 40-talen som namnet blev vanligt, kanske på grund av den populära skådespelaren Aino Taube.Den 31 december 2017 fanns det totalt 1 958 kvinnor folkbokförda i Sverige med namnet Aino, varav 1 010 bar det som tilltalsnamn.Namnsdag i Sverige: 13 juni Namnsdag i Finland (finlandssvenska och finska namnlängden): 10 maj

Spegel

En spegel är en reflekterande yta som bland annat används för att kontrollera föremål som ligger utanför det vanliga synfältet, till exempel en persons eget ansikte. Ljusstrålar från ett objekt reflekteras av spegeln på ungefär samma sätt som en boll som studsar mot en plan yta. Rakt infallande ljus reflekteras samma väg tillbaka, snett infallande ljus reflekteras så att infallsvinkel = reflektionsvinkel i förhållande till en normal (en mot spegelytan vinkelrät linje). Efter reflektionen är ljuset riktat som om det hade kommit från en punkt lika långt bakom spegelytan som objektet är placerat framför den. Därför ser speglade objekt ut att befinna sig bakom spegelytan.

Teak

Teak (Tectona grandis) är ett träd i familjen kransblommiga växter (Lamiaceae) som förekommer i södra och sydöstra Asien. Artepitet grandis i det vetenskapliga namnet är latin för stor.