SÄKER SSL KRYPTERING

Läs mer om Razz outside sittsäck

Jämför produkt Razz outside sittsäck hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Razz outside sittsäck i kategorin Sittsäckar & Puffar här hos oss.

Från faktabanken

Razz

För den danska artisten, se Razz (artist).Razz, (även Seven Card Low eller Seven Card Razz), är ett pokerspel där lägsta femkortshanden vinner potten. Stegar och färger har inget värde och spelaren med högsta öppna kortet startar första satsningsrundan, medan övriga rundor startas av spelaren med lägsta kortet. I övrigt spelas Razz precis som sjukorts stötpoker, där varje spelare blir tilldelad två dolda och ett öppet kort innan den första satsningsrundan, följt av tre öppna kort (med en satsningsrunda efter varje kort) och till sist ytterligare ett dolt kort.

Sittsäck

Sittsäck är en sorts möbel som man sitter i och som formar sig efter ens kropp. Den är utformad som en stor tygsäck, fylld med bönor, gryn, kulor av cellplast eller annan typ av material. Flera varianter av sittsäckar har på senare år lanserats av olika tillverkare. Den italienska möbeltillverkaren Zanottas sittsäckar marknadsförs under namnet Sacco (italienska för 'säck'), och även stora tillverkare som Ikea är verksamma på marknaden för sittsäckar. Ett av de mer kända varumärkena inom denna möbelnisch Fatboy, utformad av den finländske formgivaren Jukka Setälä 1998.